Kampanja käynnissä

Kun kampanja on käynnissä, on tärkeää, että vähintään yksi vastuuhenkilö on perillä siitä, mitä milloinkin kampanjan aikana tapahtuu. Seuraavassa käytännön ohjeet kampanjan vastuuhenkilölle:

01

Ennakkomyynnin päätyttyä

Kerää myyntiajan päätyttyä tilauslomakkeet myyjiltä ja tee myynneistä yhteenveto esimerkiksi tilauslomakelaskuriin. Saat tilauslomakelaskurin omalta myyjältäsi.

02

Tuotteiden tilaaminen

Tee tilaus meille sähköpostitse. Lähetä täytetty tilauslomakelaskuri meille sähköpostin liitetiedostona. Vaihtoehtoisesti voit tehdä tilauksen myös soittamalla meille.

03

Tuotteiden saapuminen

Tuotteet tulevat teille kuorma-autolla haluamaanne osoitteeseen. Pesuainelavat toimitetaan perille pumppukärryllä, joten valitsettehan vastaanottopaikaksi sellaisen paikan, johon saamme tuotteet toimitettua.

Lähetystä vastaanotettaessa tarkistakaa sen laatu ja kunto silmämääräisesti:

  • Tarkistakaa vastaanottamanne lähetys (kolliluku), että se vastaa rahtikirjamerkintöjä.
  • Tarkistakaa lähetyksen ulkoinen kunto. Vauriosta, jonka voi havaita pakkausta purkamatta, tulee tehdä muistutus (tarkka kuvaus vahingosta) rahtikirjan varaumat kohtaan. Jos mahdollista ota kuva vaurioituneista pakkauksista.
  • Kun kolliluku ja kunto on tarkistettu ja mahdolliset merkinnät tehty rahtikirjaan, voit allekirjoittaa rahtikirjan. Kuittaa lähetys vastaanotetuksi: allekirjoitus, nimen selvennys, päivämäärä.

Virheellisestä toimituksesta on tehtävä ilmoitus omalle myyntineuvottelijallesi soittamalla tai sähköpostitse. Liitä ilmoitukseen mukaan myös kuva vaurioituneista pakkauksista.

Huom! Allekirjoitettu rahtikirja ilman puute- tai vauriomerkintöjä merkitsee toimituksen hyväksymistä. Mahdolliset muistutukset tehtävä myyntineuvottelijallesi 8 päivän sisällä tuotteiden vastaanottamisesta.

04

Tuotteiden toimitetuksi kuittaaminen

Kun olette purkaneet ja tarkastaneet kuorman, niin ilmoita myyjällesi, että olihan kaikki kunnossa.

05

Laskutus

Tämän jälkeen toimitamme teille laskun. Laskulle annamme 14 vrk maksuaikaa siitä hetkestä, kun tavarat on teille toimitettu. Tämän 14 vuorokauden aikana ehditte jakaa myydyt tuotteet asiakkaillenne ja saada heiltä rahasuoritukset.

pesuainemyynninaloitus kuva2